Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Instrucţie 2020. Re-Start în Forţele Terestre Române

Ministerul Apărării Naţionale
Statul Major al Forţelor Terestre
Biroul Informare şi Relaţii Publice
Telefon/Fax: (021) 313.72.46
E-mail: relatii.publice [at] forter.ro
Titlul comunicatului: 
Instrucţie 2020. Re-Start în Forţele Terestre Române
Nr.: 
2
Data comunicatului: 
13/01/2020
Comunicatul: 

În data de 13 ianuarie, în marile unităţi şi unităţi din compunerea Forţelor Terestre Române s-au desfăşurat festivităţile de începere a procesului de instrucţie, în anul 2020. A fost un eveniment comun la care au luat parte, în acelaşi timp, toate efectivele categoriei de forţe, moment cu multiple semnificaţii pentru militari.

Unul dintre obiectivele activităţii a fost prezentarea rezultatelor obţinute la instrucţia de anul anterior astfel încât, pentru cazul confirmării unor cauze perturbatoare, să se intervină cu bunele practici identificate. Pe de altă parte, comandanţii din Forţele Terestre Române au transmis subordonaţilor priorităţile de instrucţie pentru 2020, priorităţi asumate de către fiecare militar ca responsabilităţi profesionale, evident, pe niveluri de competenţă şi potrivit funcţiilor ocupate în ordinea de bătaie a fiecărei unităţi. La finalul festivităţilor de deschidere, efectivele au trecut la executarea primei şedinţe propriu-zise de instrucţie din anul 2020.

Spor la treabă şi succes!

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea